This setting has a thousand stories, a microcosm of actions where we all matter...

Voor Figuranten op Eos

Welkom op deze verborgen pagina. Als je hier aangekomen bent, gaan we er vanuit dat je zo geinteresserd bent in figureren dat we je iets meer informatie gaan geven: Hoe zien we de meerwaarde van onze figuranten?

 

We geloven dat terugkerende figuranten zeer waardevol zijn voor de setting. Zij maken het mogelijk te investeren in figuranten op gebied van aandacht, ondersteuning en uiteraard centjes. Deze figuranten gids is een van de vele stappen die we zetten op deze weg. De redenen dat we deze stappen zetten is als volgt:

 

Terugkerende figuranten kennen onze culturele setting, wat het makkelijker maakt om mee te denken en spelers te faciliteren. Terugkerende figuranten weten dat hun acties consequenties in het spel hebben en houden daar rekening mee. Terugkerende figuranten creëren de spelwereld en zijn het fundament onder het spel. We waarderen dat enorm en begrijpen tegelijkertijd dat figureren lang niet altijd makkelijk is:

 

Als Frontier figurant krijg je de verantwoordelijke taak om het ene moment tegen de spelers in te gaan: Je nerft ze, slaat ze en staat ze naar het leven. Het volgende moment ga je juist met ze mee voor die gezamenlijke business deal: Het spectrum loopt van volledig competitief, naar volledige samenwerking en alles ertussenin.

 

Dit mentale jongleren is lang niet makkelijk, wat precies de reden is dat we elkaar moeten helpen en ondersteunen. Bestuur naar figuranten, SL naar figuranten, spelers naar figuranten, maar ook figuranten naar figuranten. Misschien zelfs wel juist tussen figuranten, immers: Samen uit, samen thuis.

 

Als je interesse hebt om te komen figureren, dan kun je hier navragen om het figurantenplatform te joinen of je kunt inschrijven op de praktisch pagina.